VidaXL.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Minden kupon

Akció

Iratkozz fel a hírlevélre, és 1500 ft-os kupont kapsz!

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a VidaXL.hu oldalon

 1. Válaszd ki a kuponkódot!

  Válaszd ki azt a kuponkódot, amelyet használni szeretnél a VidaXL.hu weboldalon, majd kattints a "Kérem a kupon"-t gombra.

 2. Másold ki a kuponkódot!

  Másold ki a kuponkódot!

 3. Helyezd el a kuponkódot!

  A fizetési összesítésnél írd be a kuponkódot az erre kijelölt mezőbe,majd erősítsd meg a "Kód érvényesítése" gombbal!

Gyakran ismételt kérdések a VidaXL.hu számára

 • Vásárolhatok pótalkatrészeket?
  Sajnos nem árusítunk pótalkatrészeket termékeinknek.
 • Hogyan lehet visszaküldeni a rendelést?
  Az árucikk visszaküldése érdekében kövesse az alábbi lépéseket: Nyissa meg A fiókom menüpontot Lépjen a Megrendeléseim gombra Keresse meg a visszaküldeni kívánt termék rendelését, majd kattintson az Összes rendelési információ megjelenítése gombra. Keresse meg a visszaküldeni kívánt terméket, majd kattintson a visszaküldés gombra. Válassza ki a termék visszaküldésének okát. Hagyjon egy üzenetet ügyfélszolgálati csapatunknak (minél több információt nyújt be, annál gyorsabban tudjuk feldolgozni a visszaküldést).
 • A teljes visszatérítés a szállítási költségeket is tartalmazza?
  A teljes visszatérítés érdekében fontos, hogy a terméket eredeti állapotában küldje vissza. Tehát a termék megtekinthető, de nem használható (pl. nem megengedett egy serpenyőben főzni, majd azt visszaküldeni). A visszaküldés INGYENES, ha a mi visszaküldési eljárásunk és fuvarozóink követelményeit teljesíti. Ha úgy dönt, hogy egy másik szállítón keresztül szeretné visszaküldeni az árut, nem tudjuk visszatéríteni a szállítási költségeket.
 • Hozzájuthatok gyorsabban a csomagomhoz?
  Sajnos nem kínálunk expressz szállítást vagy egyéb gyors szállítási módot.

A VidaXL.hu leírása

Itt mindent megtalálsz otthonod és kerted számára. A webáruház bútorokat, fürdőszoba kiegészítőket, világítást, kandallókat, növényeket, dekorációkat és háztartási cikkeket árusít. Ezen felül elektronikai eszközöket, ruházatot és különféle kiegészítőket is megtalálsz. Az ügyfelek egyre inkább ártudatosak, és a vidaXL elősegíti ezt a fejlődést azáltal, hogy versenyképes árakon kínál termékeket a ház és annak környéke számára. Célunk, hogy ezek a termékek minél több vevő számára elérhetőek legyenek.

Ügyfeleink

Termékeinket 27 európai országban, az Egyesült Államokban és Ausztráliában értékesítjük, és továbbra is keményen dolgozunk azon, hogy bővülhessünk, és még több ügyfelet érjünk el. Ügyfélszolgálatot is kínálunk minden olyan ország hivatalos nyelvén, ahol termékeinket értékesítjük.

Kedvező ár

Semmit sem gyűlölünk jobban a túlzott pénzkiadásnál, és megvagyunk győződve, hogy ezzel nem csak mi vagyunk így. Az ellátási és gyártási folyamat teljes ellenőrzésének megtartásával mindig képesek leszünk jó áron kínálni termékeinket.

Kiváló szolgáltatás

Ügyfélszolgálatunk kitűnő. Ha bármilyen kérdése merülne fel egy termékkel, a szállítással vagy fizetéssel kapcsolatban, ügyfélszolgálati ügynökeink mindig készen állnak segíteni, az Ön saját anyanyelvén. Mindig ingyenes a szállítás és a visszaküldés. És természetesen, ha valami rosszul sül el (mert elvégre mi is emberek vagyunk), megígérjük, hogy az ügyfél elégedettségének megfelelően oldjuk majd meg a problémát.

A VidaXL.hu webáruház előnyei

Nagyon jó árak
Különböző áruk széles választéka
Általában gyors szállítás
Különböző akciók
Ökológiai megközelítés és a fenntarthatóság támogatása

A VidaXL.hu webáruház hátrányai

Időnként hiányos vagy helytelen megrendelések kézbesítése
Kommunikációs problémák