Zooplus.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Ez a bolt most nem kínál semmilyen kupont vagy akciót

Hogyan kell használni a kódot a Zooplus.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné a zooplus.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra.

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!0

  A kosárban írja be a fizetés módjánál a kuponkódot, majd erősítse meg a "Beváltás" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a Zooplus.hu számára

 • Van lehetőség a rendelés módosítására vagy törlésére?
  Minden esetben a lehető leggyorsabb kiszállításra és csomagolásra törekszünk, ezért sajnos nincs lehetőség a rendelés visszamondására, törlésére vagy módosítására a rendelés leadását követően. Amennyiben valamelyik előre fizetési módot választotta, kérjük lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal a lehetséges módosítások végett.
 • Van minimális rendelési összeg?
  A minimum rendelési összeg a zooplus.hu-n 6.900 Ft. Kizárólag Magyarországra szállítunk. 10.990 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállításért külön díjat nem számítunk fel. 6.900 Ft - 9.990 Ft közé eső rendelés esetén a kiszállítási díj 1.090 Ft. 9.990 Ft - 10.990 Ft közötti rendelési érték esetén a kiszállítás díja 890 Ft. Egy csomag maximális súlya 31 kg lehet, így elképzelhető, hogy amennyiben nagyobb csomagot, vagy több terméket rendelt, rendelése több részletben kerül kiszállításra. Ebben az esetben a második csomagtól 790 Ft szállítási díj kerül felszámításra csomagonként. Kérjük a további tájékoztatás érdekében kattintson ide.
 • Mik a lehetőségek a cserére és reklamációra?
  Ha az áru sérülten érkezik, kérjük vegye fel a kapcsolatot a zooplussal az összeg teljes visszatérítéséért! A hibás termékek árát teljes mértékben visszafizetjük, a szállítási, visszaküldési, stb. költségekkel együtt. Kérjük az átvételt követő 2 napon belül tájékoztassa Ügyfélszolgálatunkat amennyiben hibásan vagy sérülten érkezett a termék! Kérjük adja meg munkatársunknak a rendelési számot, valamint a hibás termék kódját! Érdemes a sérült termékről fotót is készíteni a gördülékenyebb ügyintézés érdekében.
 • Milyen hosszú a szállítási idő?
  A rendelések a raktár elhagyásától számítva általában 2-4 nap alatt érkeznek meg. A legtöbb megrendelést a beérkezéstől számított 24 órán belül feldolgozzuk és elküldjük. A kiszállítási időt a termék elérhetősége és a választott fizetési mód, valamint egyéb, előre nem tervezhető tényezők is befolyásolhatják. A kiszállítási idő minden esetben munkanapban értendő.

A Zooplus.hu leírása

Imádja a háziállatokat és nem múlik el nap anélkül, hogy ne azért aggódna, hogy kiskedvence jól érezze magát és elégedett legyen? Számunkra semmi sem fontosabb, mint az Ön és kiskedvence kívánságnak eleget tenni – immár 20 éve!

Legyen szó akár cicavagy kutyamancsokról. szárnyakrólvagy kisállatokról– semmi más igény nem olyan fontos számunkra, mint a kis háziállatoké. Mivel saját tapasztalatból tudjuk, milyen megerőltető a megfelelő eledel vagy egy jó felszerelés, esetleg kis szőrpamacsunk játékának felkutatása, mindent házhoz szállítunk, amire csak szüksége lehet háziállatának. Nekünk nem jelent problémát a táposzsák, csomagolt alom vagy széna – sőt a kutyaház rendelésekor sincs akadálya a kényelmes kiszállításnak. Búcsút mondhat a nehéz bevásárlás hazacipelésének a szupermarketből és kompromisszumok nélkül gondoskodhat kedvencéről!


Ízletes eledelkínálatunk megdobogtatja a kisállatok szívét:

 

 • Száraz eledelMacskáknakvagy kutyáknakszánt száraz eledel pellet, keksz vagy krokett formájában. Mindegyik igazodik háziállata igényeihez, kiegyensúlyozott táplálás alapját képezik, mindemellett igazi rágóélményt is nyújtanak számára.
 • Nedves eledel: Teljes értékű eledelként vagy kiegészítésként is adható ízletes nedves eledel magas víztartalommal macskákvagy kutyákszámára, mely kiegyensúlyozott táplálkozást nyújt kiskedvence számára – megad neki minden fontos tápanyagot a megfelelő ellátás érdekében és gondoskodik a kiegyensúlyozott vízháztartásáról is.
 • Snackek: Snackjeink összehasonlíthatatlan rágóélményt nyújtanak kutyáknakmacskáknakés kisállatoknaklegyen szó időtöltésről, nevelésről vagy akár edzésről.
 • Táplálékkiegészítők: Kiskedvence táplálkozási hiányosságainak kompenzálása érdekében táplálékkiegészítőink minden vitamin- és tápanyaghiányt fedeznek fel, így háziállata meg kap mindent, ami az egészséges élethez szükséges.
 • GyógytápVET-shopunkban különböző márkájú állatorvosi és diétás kutya- ill. macskatápok valamint javasolt szakkereskedelmi eledelek és étrendkiegészítők széles választékát találja.

Felszerelések háziállata színes és boldog életéhez!

 

Az állateledelek és snackek mellett persze kiskedvencének szabadidős elfoglaltságáról se feledkezzünk meg. Egy kényelmes alvóhely, etetőtál és érdekes kutya- vagy macskajáték elengedhetetlen az állati jó örömökhöz és háziállata megfelelő ellátáshoz. Ezért a zooplus izgalmas felszerelések széles választékával igyekszik kielégíteni szeretett kisállata minden igényét, melyek nem csak a szőrpamacsok szállításában, hanem az oktatásukban és kiképzésükben is segítséget nyújtanak. Az elmaradhatatlan szórakozáshoz számos izgalmas játékot kínálunk, amivel kiskedvence elfoglalhatja és kitombolhatja magát. Fiatal vagy idős - minden korosztály számára van valami a kínálatunkban!

Tudta, hogy ..

• több mint 13 városban és több mint 600 munkatárssal közösen igyekszünk megfelelni az Ön igényeinek?

• müncheni központunk irodájának szinte minden emeletén édes kutyusok teszik szebbé a napjainkat?

• a zooplus-nál több mint 50 nemzetiség képviselteti magát.

Kizárólagos márkáink

 

Exkluzív márkáinkkalkiváló minőségű tápokat és snackeket kínálunk kutyákmacskákrágcsálókgörényekés madarak, valamint megfelelő almota macskáknak. Eledeljeink megfelelően igazodnak az igényekhez és követelményekhez és még az ízük is rendkívül finom! Termékkínálatunk folyamatosan bővül, minőségét ellenőrizzük, hogy háziállatának teljeskörű és fajtaspecifikus táplálékot biztosítsunk. Legyen szó akár szárazeledelről, nedves tápról vagy snackről, kiegészítő táplálékról vagy teljes értékű eledelről, exkluzív márkáink változatos, kiváló minőségű, egészséges és ami a legfontosabb, hogy finom választékot kínálnak!

Annak érdekében, hogy megfelelő eledellel lássa el kiskedvencét, minden termékünk meghatározott receptek szerint készül, és optimális tápanyagösszetételével tökéletesen illeszkedik a háziállatok igényeihez – mindenféle adalékanyagok nélkül, melyet az állatorvosokból és táplálkozási szakemberekből álló fejlesztői csapatunk garantál.

 

Kizárólagos márkáink előnyei:

 

 • Szója- és cukormentesek
 • Mesterséges színezőanyagoktól, aroma- és tartósítószerektől mentesek
 • Teljeskörű és fajtaspecifikus táplálkozást nyújtanak
 • Változatos, kiváló minőségű választékot kínálnak
 • Nem csak egészségesek, hanem finomak is


A zooplus támogatja az állatvédelmet

 

Fontos, hogy rendszereres adományokkal tegyünk az állatok védelméért és támogassuk a rászoruló állatokat, akik gazda nélkül hiányt szenvednek. Az állatvédő szervezetek nehéz pénzügyi helyzetük ellenére világszerte gondoskodnak a súlyos helyzetben élő állatok megmentéséről és lehetőség szerint békés életet biztosítanak számukra. A zooplus mindig is részt vett ezeknek a szervezeteknek a támogatásában, és az alapélelmiszerek mellett izgalmas játékokat és kiegészítőket is biztosítunk a rászoruló állatoknak. 2018-ben, az Önök segítségével, egy figyelemre méltó, 622 000 forintos összeget adományozhattunk állatvédelmi célokra, mely megkönnyíti néhány állat életét addig, amíg új gazdira nem lelnek.